Rivalo Giriş

Yarışma anahtar konuşma konularını ne batmaz Liverpool Pazar günü 4-0 cansız bir Cephanelik dövülmüş - ama? Roberto Firmino, Sadio Mane, Mo Salah ve Daniel Sturridge konakların goalscorers ve grevler Liverpool sezonun ilk üç Premier Lig maçında kendi yedi puan var demek. Arsenal, ama şimdi armatürleri arka arkaya kayıp ve cevap sorular var.
 
"Biz kulübün boyutu için oldukça basit kabul edilemez olduğunu ve takım için var. Gel ve 4-0 kaybedebilir. Kötü bir gün olabilir. Ama bugün oldu. Kavga etmedik, yeterince çalışan değil, herhangi bir bireysel savaş kazanan yoktu ve takım olarak tamamen oyun tarzlarını yanıt veremedi." Liverpool Arsenal yenilgisinin Petr Cech dürüst değerlendirme acımasız oldu. Ama mükemmel sorunları Wenger bir şekilde uluslararası mola sırasında ele almalıdır Arsene altını çizdi. Hiçbir Arsenal oyuncusu tekne klas bir kesim ya da anı imal ederken dönen Alexis Sanchez dahil olmak üzere yetenekli saldırganlarını - - olabilir göstermiştir, damningly-çalıştırın ve dışarı çıktılar-Anfield savaştı.
 
Evet, Arsenal 2014 Ekim ayından bu yana ilk kez hedefe ateş etmek için başarısız oldu. Ama Liverpool daha az 4 km yol kat ettiler. 19 daha az karşılaşmayı kazanmıştı. Bu Wenger için gerçek bir endişe var. Kavga ve arzu neredeydi? Utanç verici. Arsenal oyuncuları yürürken, herhangi bir aciliyet gösteriyor. Yeterince iyi değil.
 
 
Sky Sports' Gary Neville "Liverpool hayranı değilim ben bir hikaye anlattım iyi ama bu Arsenal tarafı bir dövme hak," tefsiri sırasında söyledi. "Arsenal topu yanlarından gittiği zaman geri koşmak gerektiğini düşünmüyor oyuncular var. Utanç verici. Oyuncular yürürken, herhangi bir aciliyet gösteriyor. Yeterince iyi değil."
 
Kaçınılmaz olarak performans dışında Seyahat desteğinden Wenger "bazı tanıdık ilahiler drew" ve küçük geçen sezondan beri Arsenal için değişen bir duygu, yaz aylarında yöneticinin sözleşme uzatma rağmen. Thierry Henry "gördüğün her şey, son 10 yıldır neler olduğunu hatırlatıyor." dedi.
 
Bu sezon sadece üç maç eskidir. Ama bu sezon Stoke Seyahat Chelsea ile Bournemouth eve bir çatışmadan sonra diğer deplasman maçında kaybetti - kim Arsenal. Ve hasta zaten yolda başka bir arıza gelemez.
 
Pazar günü Arsenal başarısızlıkları, Liverpool brilliance unutulmamalı. Kırmızılar en heyecan verici gelindi, hız ve bol bol güç ile. Onların tarzı belki de en iyi Cephanelik bir köşe sonra sadece 12 saniye gol olan Salah verilmesine amaç için hızlı bir karşı atak şöyle özetledi. Ama Liverpool'un oyuncu sadece elinde olduğu gibi zor geriye gidiş olarak patron Jurgen Crown zevk için çalıştı.
 
Jurgen Crown onun yan yana Premier Lig de Arsenal fırçaladı sonra öğrenme ve her maç gelişiyor diyor. Jurgen Crown onun yan yana Premier Lig de Arsenal fırçaladı sonra öğrenme ve her maç gelişiyor diyor. Müdür "çok iyiydik" dedi. "Çocuklara baskı ve özel çocuklarla çok iyi yaptığı bir şey yapma" isteğimizi göstermek istedik. Boşlukları kapattık ve Arsenal'in kısa alanlarda oynamak istediği cesurmuş. Temiz bir sayfa çok önemlidir, savunma ile ilgili tüm tartışmalar. Sonuç performans sonucudur."
 
Tabii ki, Liverpool daha önce performansları bu tür üretti. Arsenal geçen Ağustos ayında boyunca 4-3 kazanmak eglenceli gibi. - Şampiyonlar Ligi taahhütlerini üstüne Premier Lig kampanyası tamamı için bu seviyede ayakta olup olmadığını anahtar soru.
 
Arsenal üzerinde Liverpool'un galibiyet Spor Toto Süper Ligin ilk altı boyunca Jurgen Crown için oldukça dikkat çekici bir rekor genişletilmiş. Büyük oyunlara gelince, Alman yöneticisi sürekli rakiplerini iyi çıktı.
 
Jamie Carragher "üst tarafına Liverpool rekorunu Crown altında harika," dedi. "Büyük şey büyük oyunlar defansif kaydı çok iyi. Bu daha fazla konsantrasyon ve savunmak için var. [Zayıf tarafına] topu çok zaman sorun çıkıyor ve insanlar her yerde ve Rivalo Giriş konsantrasyon geri gider çalıştırın. Koruyabiliriz ama orada sezon boyunca olmalı."
 
Roberto Firmino ötesinde çalıştırmak için onun hızını ve isteğini tamamen farklı bir boyut Liverpool verir. Philippe Coutinho kenarda kalırken, Mane kampanyası için teşvik insanların kalbi olmuştur.
 
Coutinho yine beklenen bir aradan iken, Simon Mignolet tüm Liverpool maç Takımından daha şaşırtıcı bir eksiklik vardı. Loris Karius tezgah aldı 2017/18 ve Danny Ward ilk görünüşü teslim ederken Crown sezonu arifesinde No 1 bakıcısı Rivalo Giriş olarak adlandırılmış olan Belçika - tribünde buldu.
 
Crown tekme önce kapalı Sky Sports söyledi Mignolet "yoğun bir zaman sonra dinlenmiş" olmuştu ve Gökyüzü kaynaklar Mignolet disiplin işlemleri de hasta, yaralı, ne de konuyu doğruladı. Yani Mignolet bir aydan daha kısa bir sezon içine dinlenmiş olsa da odağını oluşturan düzensiz geçen yıl tarafına gidip onu görmüş olan Karius döndü.
 
Carragher "son üç ya da dört yıl için toprağa kaleciler göz önüne alındığında bir tedirginlik oldu," dedi. "Gitti son üç ya da dört ay içinde, geri Mignolet ile gelen güven. Ama bugün gitti. Sinirlilik tamamen geri Karius performansı nedeniyle geldi." Belki de dinlenmiş bir Mignolet uluslararası aradan sonra geri dönecek.
Rivalo Giriş : Rivalo yeni giriş adresi 2017